Skadedyrs behandling kan noget som ingen andre

skadedyrs behandling

Solen står højt og skinner ned på min lille have og skadedyrs behandling er det eneste rigtige. Mine planter tager form, farve og formere sig her mangler jeg. Min lille have ser fin ud og jeg er glæder mig over at jeg snart kan høste mine frodige frugter. Denne gang er jeg sikker på at mit udbytte nok skal give godt igen.

Pas på din have, den er indbydende for andre. Som du ikke nødvendigvis indbyder med åbne arme.

Jeg har nemlig været dygtigt denne gang, vil jeg da selv mene. Jeg har sat mig ind i hvad der skal til for at mine planter blive sunde og friske og skadedyrs behandling er det rette. Alt den rigtige grundgødning samt nogle super effektive additiver. Jeg har denne gang gjort alt hvad diverse plante guruer mener der skal til for at få den mest frodige have. dog stadig på hjemme niveau.

Nu sidder jeg så her på min nybyggede terrasse, med min morgenkaffe og nyder solen, her sidder jeg og beskuer min have på afstand og føler mig glad og stolt, over mit lille projekt. Jeg bliver næsten helt ekstatisk over at sidde her og beskue min have på afstand. Kaffen dufter dejligt, og solens stråler varmer min hud let, jeg smækker benene over kors og læner mig tilbage i min stol.

Pludselig sværmer en bi omkring mig, jeg kan hører dens summen stadig kredser tæt omkring mig, det gør mig nervøs så jeg slår øjnene op, og vil jage den væk. Nu er jeg oppe på benene, biens summen er forsvundet så jeg tænker at jeg lige vil kigge nærmere på min have, give den lidt kærlighed og nippe til mine planter.

Men måske står du også og mangler noget privat rengøring nu? Så læs mere her!

Skadedyr er træs

Nu møder der mig et syn, et syn som gør mig nedtrykt og bekymret. Jeg kigger på mine planter, og jo nærmere jeg kigger på planterne, finder jeg ud af at der er kommet tilflyttere til. De er bestemt ikke indbudt, og jeg er bestemt ikke glad for at have fået nye beboere inde i mit drivhus. Hvad gør jeg, er mine afgrøder nu helt til hundene, kan jeg rede det? Ja, der for en masse tanker igennem hovedet på mig. Min ellers så fine have, var pludselig ikke så ”sikker”, som jeg gik og troede. Havde jeg mon alligevel sovet lidt i timen.

Tilbage til computertasterne, søge og lede på nettet. Her går det op for mig, nærmest som et lys fra himmelen, jeg selvfølgelig skulle have tænk på skadedyr med skadedyrs behandling. Det bliver mig bekendt at man faktisk kan forbygge skadedyr, og komme dem i forkøbet inden de får lavet skader og rav i mit drivhus. Som det stod skrevet, meget tydeligt, det er nemmere at forebygge end at bekæmpe. Nu er jeg så den erfaring klogere, men hvad gør jeg så herfra.

Jeg finder frem til en erfaren gro shop. Som afhjælper mig med mine problemer, som kan gøre kål på de nye og ikke indbudte gæster. Jeg bekæmper dem.. Så mit råd til andre have elskere, er at være opmærksomme på dette. Skadedyr, så de ikke ligesom jeg står tilbage med åben mund, og ligner et stort spørgsmålstegn.