Printede min ferie på Fotopapir

Fotopapir

Sidste sommer var jeg i Norge med min papa. Vi tilbragte to en halv, skøn uge ved Bodø. Bodø ligger så langt nordpå at det er nord for polarcirklen, hvilket betyder at det ikke bliver mørkt om sommeren og ikke lyst om vinteren. Jeg har nu printet hele vores tur på fotopapir og lavet en kalender til min far.

Fotopapir

Min fisketur til Norge

Vi var midlertidigt dog ikke i Norge for at se landskabet. Bevares det er en stor del af oplevelsen, men vi havde kørt hele vejen fra Danmark til Bodø, cirka 2200km med vores båd, på trailer, efter bilen. Vi var taget til Norge for at fiske helleflyndere, hvilket er en fladfisk, der modsat de fisk vi har i danmark kan blive helt op til 300 kg. Det er dog ikke for at fange de store monstre at vi var der. Vi går efter de fisk der stadig er helt unge. Det gør vi fordi at vi fanger dem som spisefisk og de små smager bedre. Det er der flere gode grunde til: 1) de er ikke så gamle så kødet er yngre. 2) De er ikke så gamle, så de har ikke nået at optage ret mange af de giftstoffer, som desværre befinder sig i vores have. 3) Den 3 gode grund er, at en helt ung fisk, lige over mindstemålet måske kan ligge 1000æg. En stor 100kg fisk kan så nok ligge omkring 10.000.000 æg og derfor er det super vigtigt for bestanden at man lader de helt store værre.

Printet på Fotopapir

Under vores ferie har vi taget enormt mange billeder. Alle de bedste billeder har jeg printet på fotopapir og lavet en bog og en kalender ud af, til min far. Han har svært ved at sætte pris på vores oplevelser sammen, når han bare er i sin hverdagsrutine. Derfor hjælper det mig, med at hjælpe ham, når jeg “bare” kan printe gode minder ud på fotopapir.
Jeg har købt min nyeste batch af fotopapir, fra tcs webshop. Det var en webshop som jeg faldt over, ved et tilfælde for nogle år siden, men de er åbentbart bare billigere end alle andre steder, og forsøger at blive ved med det.

Som en lille ekstra bonus levere de altid til tiden og deres fotopapir er af den bedste kvalitet.

Tak fordi i læste med. Hvis i skulle have nogle spørgsmål til hvordan fiskeri i nordnorge foregår, så kan i bare sende mig en mail.

Udgivet i IT